duminică, 10 februarie 2013

Storytellers

Varietate de calcedonie fin stratificata, alcatuita din paturi succesive, colorate in nuante de albastru, agata albastra se foloseste din cele mai vechi timpuri, cand i se acordau calitati magice. Se spunea ca apara oamenii de pericol sau era leac impotriva insomniei.   

In afara de rolul pur decorativ, se zice ca agata albastra are multiple alte calitati: 
- stimuleaza deschiderea spirituala, comunicarea si exprimarea;
- confera pace, armonie, unitate, speranta, gratie, viteza anumitor situatii trenante, calm, alinare, purificare, relaxare, inspiratie divina, optimism, bucurie, spontaneitate si promptitudine (este recomandata celor care intarzie de obicei la intalniri sau celor care nu se incadreaza in timp util sa-si indeplineasca o sarcina);
- reduce stresul, incapatanarea, obiceiurile proaste;- ajuta in cazul comunicarilor publice (pe scena, in fata publicului sau in contact direct cu publicul);
- este benefica in caz de dureri de cap, tensiune, furie, infectii, inflamatii, febra, stres, artrita, fracturi osoase, benefic pentru tiroida, nervi, pancreas, ochi, digestie, oase, unghii, digestie, vase de sange etc.

Autenticitatea cristalului este data de greutatea specifica (este o piatra grea), temperatura specifica (este o piatra rece) si de modelul specific (straturi fine paralele).












Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu