sâmbătă, 31 august 2013

La final de vara

Iata-ne si la final de vara. Cred, totusi, ca anotimpul cald mai are ceva de spus, desi nu pare sa mai aiba prea multa forta. :) Habar nu am cand a trecut, parca mai ieri venea iepurasul, iar azi imi pun deja o paturica pe picioare si beau un ceai caldut, in timp ce ma uit la un film siropos... Poate mi se pare ca s-a dus asa repede si din cauza ca nu a fost o vara excesiv de calduroasa, ci pe alocuri chiar capricioasa. A fost cum a fost si mi-a placut. :)

Nu am avut parte de concediu, am iesit din Bucuresti doar un weekend, dar am avut parte de cele mai multe vizite de cand sunt aici. A fost fain, a fost intens, a fost...

In weekendul in care am iesit din Bucuresti am fost la mare. Norocul nostru ca am fost intr-o companie absolut adorabila si intr-o perioada in care plajele nu erau foarte aglomerate. Ne-am odihnit, ne-am jucat, am mancat si am baut. Altceva chiar nu era de facut. Am fost in Saturn. Obosita si parca lasata in paragina, statiunea este cam deprimanta. Ziua mai este cum este, gasesti un sezlong si o terasa decenta unde sa mananci, dar seara centrul ei se transforma intr-un balci oribil, cu mirosuri si zgomote pe masura. Dar cum spuneam, compania a facut totul, ne-am bucurat de ea si overall a fost un weekend reusit.


Am avut parte si de cea mai faina surpriza, cand mi s-a organizat un mic party de ziua mea. A fost planificat pana in cel mai mic detaliu de cele doua domnisoare organizatoare :) si am primit cel mai fain si mai bun tort ever, plin de ciocolata si zmeura, de la Cofetareasa Vesela :) Va multumesc pentru a mia oara, dragilor!


Mi-am achizitionat materiale noi si am facut bijuterii care-mi sunt dragi. De unele m-am despartit, pe altele le-am pastrat pentru mine :), dar mai sunt cateva care isi cauta stapane. De jucat, ma joc in continuare aici :)


Ne-am bucurat de parcuri si terase, de soare si de muzica buna, de momente de relaxare si mancare buna.


Da, de mancare buna :) Caci si din punct de vedere culinar a fost o vara buna. Chiar foarte buna! :) Salata verde cu capsuni a declansat jihadul. Dupa care au tot urmat... Home made pesto genovese (chiar si pe paine :)), vinete evantai, mozzarella caprese, fantasticele rosii de la CAP Garbanesti, paste cu pesto si rosii cherry sunt doar cateva dintre mancarurile care au fost si sunt inca on repeat :) Nu fara un prosecco sau o bere rece, bien sur, si cate un desert homemade din cand in cand :) Acum am lasat-o mai moale si incercam the healthy way. Sa speram ca o sa ne si iasa!


In concluzie, nu ne mai putem dori decat ca si toamna va fi la fel de buna! Doamne-ajuta :)

2 comentarii:

  1. Doamne ajuta si fie frumoasa si sa ne vedem la cat mai multe postari delicioase si bijuterii splendide;) Te pup

    RăspundețiȘtergere
  2. multumesc mult, Claudia! o toamna frumoasa si tie :) te pup

    RăspundețiȘtergere