duminică, 26 mai 2013

Keep calm and wear Tshirt Factory!

De foarte mult timp imi plac tricourile cu mesaje. Handmade sau serigrafiate, pot oferi o alternativa tricourilor de duzina din magazine. Asa am ajuns si la Tshirt Factory. Vazusem si ceva tinute compuse de La Bohème si Alice Vintageland, dar suntem si intr-o relatie pe FB de ceva timp :)

Cu capu-n nori este un tricou foarte misto. Culori faine, mesaj pozitiv. Pentru visatorii iremediabili, dupa cum spun cei de la Tshirt Factory :). 


Keep calm and carry on. Well, as vrea sa pot aplica chestia asta si in viata reala, dar e greu. Ataaaaaat de greu... Si desi au aparut atatea variante ale acestei formule, unele haioase, altele inspirationale, prefer totusi formula clasica si consacrata. Sau poate cea cu "Keep calm and eat cupcakes":).

 
Dovezi de dragoste 2 este preferatul meu so far, cause love is in the air... Cu totii avem nevoie de putina dragoste, iar imaginea de pe tricou este absolut adorabila :)


Tare-mi plac tricourile de la Tshirt Factory. Mai pe toate le vad purtate cu manecile suflecate, si asortate cu o pereche de pantaloni scurti sau cu o fusta neagra, usor retro. Deep inside I'm a retro girl :)

In conclusie, keep calm and wear T-Shirts! De la Tshirt Factory, of course :)

2 comentarii: