duminică, 8 septembrie 2013

Tu mai crezi in povesti?

Au trecut de mult vremurile in care ma credeam o printesa uitata de lume, care isi asteapta printul sa vina galopand pe un cal alb sa o readuca la locu-i binemeritat. Au trecut vremurile in care credeam ca o fata trebuie sa se marite la fix 21 de ani si sa aiba copii pana in maxim 30 de ani, cand oricum viata ei e cumva terminata. Au trecut vremurile in care imi imaginam ca voi fi sotia lui Alain Delon sau Robert Redford. Au trecut... Cu toate astea se pare ca nu mi-am pierdut capacitatea de a visa cu ochii larg deschisi si nici sa apreciez visurile altora :) 

Ma distreaza cum trei dintre nepotelele mele se cred sirene. Fiecare are numele ei (Cleo, Emma si Rikki), nume ce isi au originea intr-un serial pentru adolescenti intitulat H2O. Nu am vazut nici macar un episod, habar nu am daca e ceva educativ in el sau nu, dar e fascinant sa le vezi creandu-si o lume a lor. Totul se intampla pe insula Meko, pe care ele si-au recreat-o intr-un colt de curte. Un teritoriu clar stabilit, cu granite si reguli stricte. Nu poti accede usor, iar asta o stiu cel mai bine surioarele mai mici, care abia-abia primesc drept de vizita pe insula :)

Asa ca, atunci cand am vazut acest set de ceai, gandul m-a dus fix la ele. Cred ca le reprezinta si tare cred ca le-ar placea :)


sursa: ClayChimera, via Etsy

8 comentarii:

  1. Mi-ai amintit ca atunci cand eram mica, mie nu imi placeau deloc povestile cu printi si printese, eu voiam sa fiu independenta, nu printesa :))

    RăspundețiȘtergere
  2. da, si mie mi-a trecut intre timp :) dar a fost frumos...

    RăspundețiȘtergere
  3. Maria Mona Namoloiu9 septembrie 2013 la 00:21

    Sirenele noastre ar fi fost innebunite, dar ai pierdut noile reprezentatii din http://www.disney.ro/violetta/ Violetta!

    RăspundețiȘtergere
  4. stiu si de noua lor pasiune pt Violetta, dar nu m-am prins inca ce si cum se mananca. stiu doar ca m-au innebunit toate patru cu o melodie, iar M si P au facut patru adulti sa umble o saptamana dupa un jurnal si de abia s-a gasit unul in tot Bucurestiul :). oricum, insula Meko parca avea ceva special. cel putin pentru mine :)

    RăspundețiȘtergere
  5. de Violetta am vrut sa zic si eu!!! nepotelele mele sunt captivate de acest serial !!!
    pupici

    RăspundețiȘtergere
  6. Eh, tin minte ca si eu am fost ca nepoatele tale acum mult timp :)) Cred ca toti am trecut printr-o perioada ca asta! Oricum, chiar daca inaintam in varsta, asta nu inseamna ca nu putem sa visam cu ochii deschisi :))

    Te invit sa te inscrii la giveaway-ul de la mine de pe blog! :*

    http://visiononfashion.blogspot.ro/2013/09/international-giveaway-win-free-pair-of.html

    RăspundețiȘtergere
  7. Categoric! Multumesc de invitatie :)

    RăspundețiȘtergere
  8. vad ca este noua Hanna Montana :)

    RăspundețiȘtergere