duminică, 22 aprilie 2012

Si ce saptamana...

Săptămâna care a trecut, din punct de vedere strict muncitoresc, a fost una mai scurtă şi totuşi atât de luuuuuungă... Simţeam că nu mai vine weekendul odată... Bine că s-a sfârşit! Şi chiar cu bine. Am reuşit să bifez câteva chestii de pe to do list, din păcate câteva au fost amanate pe săptămâna viitoare, but all in one sunt mulţumită :)

Cu chiu, cu vai, am reuşit să ajung şi la poştă să ridic două colete. Ador ofertele bune, de nerefuzat, aşa că de câte ori prind una, incerc să nu o scap. Bineînţeles că de cele mai multe ori ajung să îmi cumpăr mai multe chestii decât am nevoie, but that's life :)

Sunt la a treia comanda pe Strawberrynet şi cu siguranţă vor mai urma multe altele. Au multe oferte şi îmi place la nebunie politica lor de fidelizare. Plus că produsele vin repede şi, mai ales, aşa de frumos ambalate... De data aceasta mi-am luat un fond de ten Vincent Longo de care nu prea am habar, dar am citit review-uri bune pe câteva site-uri straine, un ruj de la Lancome absolut adorabil şi o penseta Tweezerman, pe care mi-o tot doream de ceva timp dar mi se părea cam scumpă. Şi fiindcă am comandat peste o anumită valoare, am primit un gloss CK. Eu am ales varianta clear, dar erau multe alte nuanţe la alegere, care de care mai frumoase.


Şi fiindcă uneori mi se pune pata pe ceva şi nu îmi trece cu una, cu două, mi-am comandat o bluză superbă, dar pe care nu cred ca voi avea unde sa o port :) Nu ar fi prima piesă vestimentară care să înfrumuseţeze doar dulapul... Mi-e şi cam mare, e şi putin cam prea strălucitoare, dar îmi place la nebunie :) Este o plăcere vinovată şi asumată! Ador piesele vintage şi ador modul în care Oana le pregăteşte pe fiecare în parte. Coletele de la Vintage Boutique îmi fac cu siguranţă ziua mai frumoasă!



Hai că a fost o săptămână bună, zic! :)

2 comentarii:

  1. Bluza este exceptionale!

    Este foarte, foarte frumoasa! Felicitarile mele pentru alegerea facuta!


    Miam- miam si ce delicioase sunt produsele de pe Strawberry!

    RăspundețiȘtergere
  2. Mulţumesc, Aurora! Şi mie îmi place :)

    RăspundețiȘtergere