duminică, 26 februarie 2012

FoamBubbles la 3 ani!

 
FoamBubbles implineste maine 3 ani!!! Moment de sarbatoare :). Iar ca sa marcheze cum se cuvine acest eveniment, Alexandra a organizat un concurs aniversar. Era cat pe ce sa il ratez si tare rau mi-ar fi parut.

Am avut norocul sa aflu de acest proiect aproape de la inceputul lui. Ne-am intalnit pe Breslo, absolut intamplator. L-am urmarit indeaproape, l-am admirat si m-am bucurat de el. De fapt, mai bine zis, ne-am bucurat, fiindca datorita Alexandrei cea mai buna prietena a mea are cea mai haioasa colectie de oite. In viata mea nu am vazut oite mai haioase si mai delicate :). Apoi au venit si fluturii, care, fie vorba intre noi, sunt o oarecare obsesie pentru mine :) Deci, numai motive de bucurie si nerabdare pentru viitoarea colectie.


La muuuuuuuuulti aaaaaaaaaaaani, FoamBubbles!

3 comentarii:

  1. Multumesc mult, Simona!
    Sa stii ca mi-e dor sa mai fac niste oite (chiar am vreo 5 schitate). Dar nici timp n-am acum, nici circulatia periferica potrivita. :)) Avand mainile reci, la inceputuri, adica acum 3 ani, incalzeam fimo-ul si mainile cu foenul, ca sa pot lucra. :)) Acum nu cred ca as mai avea rabdarea (si hotararea) ca sa fac asa ceva.
    ...astea-s din secretele FoamBubbles, la aniversare. Maine, voi divulga mai multe! :D

    Acum fug sa fac listele cu participantii la concurs, ca se apropie ora 00.00. Insa cum nu pot face extragerile live... va mai dura putin pana la rezultate.

    Mult succes!
    Si sa stii ca, de-a lungul timpului, ai ramas una dintre clientele mele favorite. Si incurajarile tale de la inceput au insemnat foarte mult pentru mine! Te puuuup! :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Ghici ce... Ai castigaaaaaat!!! :))) Deci ultimii inscrisi in concurs, chiar au fost cei dintai! :) Felicitari!
    Sa-mi trimiti un mail cu adresa de livrare.

    RăspundețiȘtergere
  3. Tare asta! Mi-ai facut ziua mai frumoasa :) Abia astept sa vad surpriza :)) Multumesc si pentru vorbele frumoase. Ador accesoriile pe care le faci. Sunt originale si migalos lucrate.

    La cati mai multi ani de FoamBubbles si la cat mai multa inspiratie si spor! Te pup :)

    RăspundețiȘtergere